Ik werk ambulant wat betekend dat ik bij jou thuis kom en jij in je eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Of ga je liever samen wandelen of fietsen dan is dat ook een mogelijkheid. Het gaat erom dat jij je er prettig bij voelt. In het fries betekent Meiinoar 'Met elkaar'. Zit je even niet lekker in je vel, ervaar je veel stress zowel thuis en/of op je werk. Meiinoar gaat samen met jou opzoek om de balans in jezelf en in je leven terug te vinden.  Meiinoar zal op een zo goed mogelijke en passende manier ondersteuning bieden. Dit kan doormiddel van coaching, voorlichting (psycho educatie) en therapie. Dit wordt afgestemd op jou persoonlijke omstandigheden, eigenschappen, capaciteiten en wensen. Belangrijk is dat jij de regie weer in eigen handen krijgt en de door jou gestelde doelen behaald. 


Meiinoar start met een kennismakingsgesprek, meestal telefonisch. Wanneer jij hier een goed gevoel bij hebt, starten we met een intake gesprek. Hier bespreken we wat je doelen en verwachtingen zijn. Ook zal ik aangeven wat ik hierin voor jou kan betekenen.  

Meiinoar biedt verschillende therapieën aan. In 2021 ben afgestudeerd als counsellor psychologie. Counselling is mijn basis, wanneer dit niet voldoende is of wanneer aanvulling gewenst is pas ik andere therapieën toe zoals Iemt-thearapie en Paardencoaching. Daarnaast heb ik me verdiept in rouw door een opleiding rouwcounselling te volgen. We maken allemaal wel een verlies mee waarbij rouw aan de orde is. Dit kan te maken hebben met een sterfgeval of een scheiding. Eigenlijk alles wat te maken heeft met verlies. Soms kan een rouwproces moeizaam verlopen en kan een counsellor jou hier in ondersteunen. 

Ieder traject is persoonlijk en er zijn geen standaard aantal sessies vooraf te bepalen. Dit is geheel afhankelijk van je vraag/probleem en hoe je er zelf aan kunt werken. Ook het verwerken van de sessie kan weleens tijd kosten. Samen bespreken we wat passend is voor jou. Je kunt ieder moment stoppen wanneer je dat wilt. 

  

Meiinoar biedt hulp aan iedereen die stress ervaart, het gevoel heeft dat alles teveel is of tegen problemen aanloopt binnen het gezin, werk of de relatie. Herken jij jezelf in een van de volgende situaties? Dan kan Meiinoar jou helpen.
* Overspannenheid en burn-out
* Preventie burn-out
* Emotionele problemen
* Chronische vermoeidheid
* Problemen op het werk
* Leermoeilijkheden
* Rouw en verlies
* Slaapproblemen /concentratieverlies
* Klachten van depressieve aard
* Vage lichamelijke klachten
* Levensvragen en zingevingE-mailen
Bellen