Mijn ervaring met Eqology 

Zelf moest ik nooit wat van supplementen hebben. Alles ging altijd goed, soms wat vermoeid en last tijdens de menstruatie, maar dat hoort erbij toch! Na de zwangerschappen kreeg ik last van eczeem en kalknagels. Ik kreeg medicatie voorgeschreven om het weg te krijgen. Met deze medicijnen moest ik ééns per vier weken bloedprikken om mijn leverwaardes te checken (niet geheel gezond dus). Maar het werkte wel, helaas voor korte duur. Na een aantal weken kwam het terug. Tot ik iemand tegen kwam die vertelde over de visolie van Eqology en hier heel enthousiast over was. Ik dacht, dit moet ik ook proberen en zo gezegd zo gedaan. En raad eens? Ja, na drie weken was ik af van mijn eczeem en kalknagels. Ik kreeg meer energie en geen last meer van kwaaltjes voor/tijdens of na de menstruatie. Nu gebruik ik meerdere producten van Eqology en ben hier heel blij mee. En niet alleen ik. Ondertussen zijn er veel mensen die positieve veranderingen ervaren sinds het gebruik Eqology visolie, maar naar mijn mening nog niet genoeg.

Waarom omega 3

1. Omdat het meetbaar is. Dit door een anonieme bloedtest, die thuis kan worden afgenomen met een vingerprik. Hierdoor krijg je inzicht hoe het staat met je vetzuurbalans tussen omega 3 en 6.

2. Omdat het duurzame visolie is die gevangen wordt in de koudste zeeën van Noorwegen. De gehele vis wordt gebruikt en koud geperst.

3. Omdat het vloeibaar is en niet vies smaakt. Het is een neutrale smaak met vleugje citroen of sinaasappelsmaak.

4. Omdat alle producten van Eqology evidence based zijn. Dit betekend dat het bewezen is dat de producten werken.

5. Omdat omega 3 een depressie kan voorkomen. Het zijn de omega-3 vetzuren die hierin een belangrijke rol spelen, ontdekten AMC-onderzoekers. Bij mensen met een depressie blijken deze vetzuren het effect van antidepressiva te versterken.

Wanneer visolie?

Uit de testen blijkt dat 9 van de 10 mensen hun omega vetzuurgehalte niet in balans is. De kans is groot dat ook jij een tekort aan omega 3 hebt en daardoor een disbalans in je omega vetzuren. Dit zorgt voor laaggradige ontstekingen in het lichaam zoals eczeem, hooikoorts, astma, artritus, psoriasis en nog veel meer.

Hoe komt dat?

Omdat je celwanden verharden wanneer je omega vetzuren in disbalans zijn. Dit betekend dat je cellen bijna niets meer opnemen aan vitamines en mineralen maar ook verkeerde stofjes slecht kunnen afvoeren. Je goeie bedoelingen met het slikken van supplementen en het eten van goede voeding werken lang niet zo goed als je zou willen. Beetje dweilen met de kraan open, zeg maar.

Omdat de stofjes die in je hersenen je stemming creëren niet goed opgenomen worden. Je brein wordt minder vatbaar voor dopamine en serotonine, de feel good stoffen. En dat ga je merken in stemming, in slaap en op langere termijn in nog veel meer

Omdat je hormoonsysteem suboptimaal gaat werken zonder de ‘smerende werking’ van omega 3. Hormonen doen veel meer dan alleen maar voortplanting. Ze zijn ook nodig om bijvoorbeeld je energielevel op peil te houden!

Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen.

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd.

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen.

Wil je meer informatie over Eqology of wil je de Visolie bestellen? Klik dan op onderstaande button: Hulp bij bestellen van Eqology. Stuur een mail waarna je een email krijgt met informatie.


Hulp bij bestellen van Eqology


E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn