Over Meiinoar


Kom meer te weten over Meiinoar .Ik vertel je graag wie ik ben en wat mijn beweegredenen zijn om jou te helpen.

 

Annie Smid


Ik woon samen met mijn man en twee kinderen van 7 en 10 jaar in de Trynwâlden. Ik ben in 2020 gestart met Meiinoar. Meinnoar betekend in het Nederands "met elkaar”. We kunnen immers niet altijd alles alleen.


Ik ben in 2016 afgestudeerd als social worker. Ik zocht nog een aanvulling op deze studie en ben daarom gestart met de post hbo opleiding Counselling psychologie die ik positief heb afgerond.

Zelf hou ik van sporten, lekker en gezond eten. Zelf survival ik wekelijks en doe graag mee aan survivalruns. Lekker buiten sporten maakt mijn hoofd leeg waardoor ik er weer fris tegenaan kan.


Belangrijk als therapeut/counsellor is het luisteren naar mensen en te zoeken naar de vraag achter de vraag. Het gedeelte van de ijsberg die onder water staat en niet zichtbaar is. Hierbij maak ik tevens gebruik van Intergral Eye Movement Therapy.


Als therapeut/ counsellor vind ik het belangrijk om open te blijven staan voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Een belangrijke waarde voor mij is om mensen te zien als geheel oftewel holistisch. Daar hoort ook een gezonde leefstijl bij, zoals  goede voeding, sporten en aanvullende supplementen. Dit behoort een onderdeel te zijn van een behandeling. Hier valt veel winst mee te behalen.  Zelf werk ik met suplmenten van Eqology en heb hier goede ervaringen mee. Mocht je interesse hebben in de producten Eqology en/of wil je bestellen dan ik je daar bij helpen.